ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Πρόγραμμα: «Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και Πρόγραμμα
Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023»

Μαρούσι,24/05/2023

Προς: Διευθυντή στη σχολική μονάδα ΣΔΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Αξιότιμε κ. Διευθυντή,
Με την ολοκλήρωση των Πρακτικών Ασκήσεων Διδασκαλίας (ΠΑΔ), θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και τη θετική στάση της σχολικής σας μονάδας απέναντι στους σπουδαστές/τριες της Σχολής μας.
Η δυνατότητα που παρέχετε στους σπουδαστές/τριες μας, μελλοντικούς εκπαιδευτικούς, να πειραματιστούν σε πραγματικά μαθησιακά περιβάλλοντα, προσδίδει εγκυρότητα και αξιοπιστία στις θεωρητικές τους γνώσεις.
Επιπροσθέτως, τους δίνετε τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις διδακτικές πρακτικές τους σε συνθήκες πραγματικής τάξης και να ευαισθητοποιηθούν σε προβλήματα καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Παράλληλα, καταθέτουμε τις ευχαριστίες μας στους επόπτες καθηγητές/τριες του σχολείου σας για την ουσιαστική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της Πρακτικής Άσκησης Διδασκαλίας, στηρίζοντας με τις γνώσεις τους και τη θετική στάση τους το σύνολο της διαδικασίας.
Ελπίζουμε στη μελλοντική συνεργασία μας με στόχους βελτιστοποίησης, επανατροφοδότησης και άρσης των όποιων δυσκολιών και εμποδίων που τυχόν προκύψουν.

Η Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος

Καθηγήτρια Αναστασία Σωτηροπούλου

 

 

Ως Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίων Αναργύρων, με τη σειρά μας, να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας Χαράλαμπο Δήμου , Θανάση Στραβοσκούφη και Λάζαρο Κουμεντάκη για την εποπτεία της πρακτικής άσκησης και την ουσιαστική στήριξή τους στους σπουδαστές της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και να ευχηθούμε στους νεαρούς μελλοντικούς εκπαιδευτικούς καλή σταδιοδρομία.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγίων Αναργύρων

Ευάγγελος Κάλιοσης

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *