ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΖΙ” – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ 2ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ … ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ”

Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, το Σ.Δ.Ε. μας συμμετείχε, ύστερα από πρόσκληση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων, στο 2ο Διαδραστικό Μαθητικό Συνέδριο “Από το εγώ … στο εμείς” με τη φυσική παρουσία εκπαιδευομένων, της υποδιευθύντριας και του διευθυντή του σχολείου και το βίντεο με τίτλο “Μαζί”, το οποίο αποτέλεσε μια υψηλής ποιότητας δημιουργία ομάδας εκπαιδευομένων και εκπαιδευτικών με τη σκηνοθετική επιμέλεια της κοινωνιολόγου του Σχολείου μας Ξένιας Παπαμιχαήλ.

Η προβολή του βίντεο απέσπασε το θερμό χειροκρότημα και τα θετικά σχόλια όλων των συμμετεχόντων στο συνέδριο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του, γιατί κατάφεραν μέσα σε 15 λεπτά να χωρέσουν όλη τη φιλοσοφία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και να αναδείξουν το συμπεριληπτικό τους χαρακτήρα σε μια εκδήλωση που στόχο είχε τη διακίνηση ακριβώς αυτής της ιδέας και την ευαισθητοποίηση μαθητών, γονιών και δασκάλων.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κ. Οικονομοπούλου Αγγελική για την υποστήριξη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *